Platforma DA își dorește schimbare până la capăt și o viață mai bună pentru oameni, nu doar în teorie, nu doar mimată, ci una adevărată

 

Astăzi, președintele Platformei DA, Dinu Plîngău și Secretarul General al partidului, Liviu Vovc s-au întâlnit cu echipa Platforma DA de la Cimișlia unde au discutat despre alegerile locale, situația social-politică din țară, cât și despre poziția Platformei DA privind mitingul pro-european de pe data de 21 mai.

“Suntem uniți și solidari pe drumul nostru către visul european, dar cu picioarele pe pământ, pentru că avem încă multe lecții de însușit, de îmbunătățit cadrul legal de luptă cu corupția.

DA, lupta cu corupția și reformarea organelor de drept rămâne prioritatea de bază a Platformei DA după ani de zile de luptă cu sistemul care, din păcate, a rămas intact și imun la schimbare.

Echipa Platformei DA își dorește schimbare până la capăt și o viață mai bună pentru oameni, nu doar în teorie, nu doar mimată, ci una adevărată, la modul practic, în viața de zi cu zi.

Uniți, vom învinge!”, a transmis formațiunea, fără un mesaj clar despre participarea la evenimentul convocat de Maia Sandu.

Total
0
Shares
Total
0
Share