Politică

Platforma „Pentru Moldova” condamnă comportamentul de astăzi al Maiei Sandu

Pinterest LinkedIn Tumblr

Platforma parlamentară „Pentru Moldova” condamnă comportamentul de astăzi al președintelui Republicii Moldova, Maia Sandu, care în mod repetat a încălcat legea și i-a îngrădit accesul colegului nostru Sergiu Sîrbu, președinte al Comisiei parlamentare securitate și ordine publică, la ședința Consiliului Suprem de Securitate.

Și de această dată, șeful statului a făcut trimitere la niște legi imaginare și la un presupus conflict de interese și i-a limitat absolut ilegal unui membru din oficiu al CSS dreptul de a participa la ședință.

Din păcate, comportamentul dictatorial al Maia Sandu este departe de imaginea de zeu al dreptății pe care și-a construit-o în ultimii ani. Trebuie să-i reamintim președintelui că zeii mai cad din când în când, iar toți cei care au considerat că sunt mai presus de lege au terminat-o la fel și s-au pierdut în praful politic moldovenesc.

Pe de altă parte, înțelegem frustrarea președintelui. Este clar că prezența unui om care ar putea pune întrebări, nu doar să dea voios din cap, o deranjează pe Maia Sandu.

Mai mult, Sergiu Sîrbu urma să propună includerea pe ordinea de zi a unui subiect pe care Maia Sandu, se pare, îl vrea uitat. Este vorba de cazul răpirii judecătorului ucrainean Ceaus. Nu știm de ce președintele fuge de acest subiect ca dracul de tămâie, însă este clar că îl evită cu bună știință, iar acest comportament lasă loc de foarte multe întrebări, care, deocamdată, rămân fără răspuns.

loading...

Comments are closed.