Alte știri

PLDM cere coagularea forțelor de dreapta și declanșarea alegerilor anticipate după prezidențiale

Pinterest LinkedIn Tumblr

Partidul Liberal Democrat din Moldova cere forțelor să se solidarizeze înainte de alegerile prezidențiale din toamnă, iar tocmai după acest scrutin să fie declanșate și alegerile parlamentare anticipate. Subiectul a fost discutat miercuri, la ședința Biroului Permanent Central al PLDM, informează Telegraph.md

Urmăriți-ne și pe Telegram!

De asemenea, Biroul a decis convocarea Consiliului Politic Național al partidului pentru data de 20 iunie curent. Membrii BPC al PLDM au făcut o analiză a situației social-politice și economice din Republica Moldova și a adoptat pe marginea acestui subiect o declarație politică.

PLDM consideră că pentru depășirea situației actuale din țară și pentru relansarea parcursului european este imperios necesar ca toate forțele politice pro-europene și întreaga societate să acționeze solidar și concertat la alegerile prezidențiale din noiembrie. Câștigarea acestui scrutin și declanșarea alegerilor parlamentare anticipate ar crea premize reale pentru debarcarea actualului regim politic marionetă.

loading...

Comments are closed.