Politică

Pleacă din Parlament? Maria Ciobanu: Oamenii de la Nisporeni mi-au sugerat să-mi depun mandatul de deputat

Pinterest LinkedIn Tumblr

Oamenii de la Nisporeni i-au sugerat deputatei blocului ACUM Maria Ciobanu să-și depună mandatul din Parlament. Despre acest lucru a anunțat astăzi însăși Maria Ciobanu pe facebook.

„Atunci când îmi este foarte greu pe suflet merg acasă, adică la Nisporeni… Azi am discutat, de fapt mai mult am ascultat ceea ce mi-au spus unii dintre acei cu care am pornit la drum la sfârșitul anilor ’80. Mi-au sugerat să-mi depun mandatul de deputat, întrucât ceea ce se întâmplă în politica de pe Bâc nu este ceea ce sperau ei că se va întâmpla după ultimele alegeri parlamentare. Mi-au adus argumente greu de ignorat că nu este cazul să mă jertfesc, deoarece jertfa mea nu este nici apreciată, nici înțeleasă. Le-am mulțumit pentru grijă, pentru atitudine, dar că îmi voi lua timp pentru a analiza și a lua o decizie corectă…”, a spus Maria Ciobanu.

Amintim că Maria Ciobanu a devenit deputat în Parlamentul precedent din partea PLDM condus de Vlad Filat. Iar în actualul parlament a a devenit deputat din partea blocul ACUM condus de Năstase și Maia Sandu. Deși se declară pro-română și pro-europeană, totuși doamna Ciobanu a acceptat să facă parte din alianța cu socialiștii pro-ruși a lui Dodon.

Cum justifică Maria Ciobanu negocierile ACUM cu PSRM, chiar dacă a jurat că nu va coopera cu ei, maia sandu pas, andrei nastase platforma da, ion ceban psrm, 

loading...

Comments are closed.