Poliția anunță exerciții ample ale Brigăzii “Fulger”: cetățenii sunt rugați să fie calmi și să nu se panicheze

 

În următoarele săptămâni, Brigada de Poliție cu Destinație Specială “Fulger” va desfășura o serie de exerciții de intervenție pe teritoriul întregii țări, inclusiv în municipiul Chișinău. Exercițiile fac parte din planul de activitate al instituției și au ca scop menținerea capacității de reacționare și intervenție a mascaților în diverse situații de urgență, inclusiv testarea conlucrării cu alte subdiviziuni ale Inspectoratului General al Poliției (IGP).

Pe parcursul exercițiilor, cetățenii ar putea observa mașini speciale ale Brigăzii “Fulger”, precum și mascați executând diverse acțiuni specifice, cum ar fi imobilizarea unor cetățeni (simulati), blocarea unor automobile, reținerea unor persoane, etc. Este important de subliniat că toate aceste acțiuni sunt strict simulate și nu pun în pericol securitatea cetățenilor.

Poliția solicită cetățenilor să fie calmi și să nu se panicheze în caz de observarea unor astfel de acțiuni. De asemenea, este important să se evite mesajele de panică pe rețelele de socializare și să se utilizeze doar surse oficiale de informare pentru a afla detalii despre exerciții.

Total
0
Shares
Total
0
Share