Poliția de Frontieră efectuează percheziții într-un dosar de migrație ilegală: Trei bărbați au fost reținuți

În urma unei operațiuni desfășurate de către angajații Direcției de investigare a criminalității transfrontaliere și Ofițerii de urmărire penală din cadrul Direcției regionale Vest, în cooperare cu forțele Poliției de Frontieră din Direcția regională Sud și Direcția Acțiuni Speciale, sub coordonarea Procuraturii Hîncești, a fost destructurată o grupare specializată în organizarea migrației ilegale.

Trei suspecți, cu vârste cuprinse între 33 și 44 de ani, au fost reținuți sub acuzația de organizare a intrărilor ilegale în Republica Moldova a cetățenilor ucraineni.

Aceștia, conform investigațiilor, prin rețelele de socializare, recrutau indivizi și solicitau bani pentru serviciile ilegale prestate.

În timpul reținerii, autoritățile au confiscat două autovehicule utilizate în transportarea ilegală a migranților, sume semnificative de bani gheață, dispozitive de comunicație mobilă și alte mijloace de probă.

Probele urmează să fie cercetate de către Procuratura Hîncești în ceea ce privește suspecții, în vederea aplicării măsurii preventive a arestului.

De menționat că suspecții se bucură de prezumția de nevinovăție în cursul acestui proces.

Total
0
Shares
 
Total
0
Share