Poliția este în căutarea disperată a proprietarului unei sume mari de bani pierdute

 

Poliția Capitalei este în căutarea disperată a proprietarului unei sume mari de bani pierdute, într-un incident care a avut loc pe data de 5 mai curent. Banii, în valoare de o sumă considerabilă, au fost descoperiți de o femeie norocoasă în timp ce se plimba pe teritoriul C.I.E. “Moldexpo”.

De la descoperirea banilor, autoritățile au încercat să identifice proprietarul, iar acum fac un apel public pentru ca acesta să se prezinte la Inspectoratul de Poliție Buiucani pentru a recupera suma pierdută. Timp de 18 zile, nicio persoană nu s-a adresat la poliție pentru a raporta pierderea banilor, ceea ce a stârnit interesul și curiozitatea oamenilor legii.

Poliția subliniază că suma exactă a banilor va fi confirmată doar de proprietar, deoarece acesta va trebui să ofere detalii specifice legate de suma pierdută, precum și alte informații relevante care să demonstreze că el este deținătorul legitim al banilor.

În timp ce investigația continuă, poliția solicită sprijinul publicului pentru a rezolva acest caz misterios și a restitui suma pierdută proprietarului său. Oamenii care au cunoștințe sau informații despre această situație sunt îndemnați să se adreseze autorităților pentru a ajuta la reunirea banilor cu proprietarul lor.

Total
0
Shares
Total
0
Share