Poliția: individul turbulent de la protesul de astăzi și-a recunoscut vina

proteste nastase, protestatar violent, proteste platforma da, proteste moldova, validarea mandatului

Inspectoratul General al Poliţiei informează că unul din protestatarii violenți de la acțiunea de protest din această dimineață din fața Primăriei Chișinău, care a agresat un șofer și a lovit cu piciorul în maşina acestuia, a fost audit de polițiști. Acesta își recunoaște vina.

Totodată, s-a stabilit că, bărbatul pe data de 21 iunie curent, la un protest de la Primăria mun. Chișinău, organizat de aceleași forțe politice, a lovit cu picioarele câțiva artiști ambulanți, care se aflau în fața sediului Întreprinderii Poșta Moldovei, explicându-și fapta că încurcă la protest.

În acest context, Poliția reiterează că, nu a recurs în dimineața acestei zile la suspendarea traficului fără motiv și circumstanțe clare, din care reese că era pusă în pericol viața, sănătatea și integritatea bunurilor materiale ale cetățenilor.

De asemenea, pentru a nu lăsa loc de speculații, Poliția pune la dispoziție un  video în care se vede clar că la momentul aplicării violenței asupra conducătorului auto, transportul circula în toate direcțiile.

Total
0
Shares
Total
0
Share