Editoriale

Politicianul Sergiu Mocanu atac dur la adresa junalistului Vitalie Călugăreanu: poate, în doi cu Bătrâncea, rupeți vreo hartă a României?

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ticuri (involuntare) antiromănești!

Ieri, la Galți, s-a întâmplat un caz ce a cutremurat mai toată lumea: un echipaj de poliție așezat comod într-o mașină cu girofar discută cu o copilă confuză, plină de sânge (cum s-a constat mai târziu, fata era în șoc hemoragic). Polițiștii se interesau de situația fetei mai mult din curiozitate decât din datoria de a o ajuta. Comportamentul polițiștilor a revoltat opinia publică, iar autorițile au fost determinate să reacționeze prompt și să-i sancționeze pe nesimțiți.

Politicieni, ziariști, lideri de opinii au întors deja subiectul pe toate părțile.

Vitalie Călugăreanu este un ziarist de la Chișinău, declarat român și unionist. Călugăreanu, de ani de zile, afișează, în public, un „nerv sensibil” la tot felul de derapaje anti-românești, anti-democratice și anti-occidentale. Nu prea țin minte să fi scăpat „nonconformistul” asta vreo abatere morală din societate.

Aseară, așa cum îi stă bine unui „agent de pază”, căruia i-a zvăcnit imediat „detectorul” , Călugar-eanu se întrebă revoltat: „Voi acolo, în România, sigur sunteți sănătoși la cap?”

Dar de ce „în România”, Vitalik? De ce nu „la Galți”? Sau „în țara ta, a Maiei Sandu, a Prostului și a lui Dodon” nu e cu putință să se întâmple așa ceva? Poate doar datorită vouă, celor sănătoși la cap, nu? Poate, în semn de protest, în doi cu Bătrâncea, rupeți vreo hartă a României, mai beți un ceai, pe urmă mai rupeți una și nu vă „diorgăiți” cî la noi, cât stați voi de veghe, „tăt îi ghini”!

autor: Sergiu Mocanu

Comentați știrea

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook - Telegraph Moldova   
loading...

Comments are closed.