Polițiștii au eliberat o bandă de circulație pe bd. Stefan cel Mare și Sfânt

Polițiștii au eliberat o bandă de circulație pe bd. Stefan cel Mare și Sfânt pentru transportul personal și cel cu regim prioritar de circulație, pe tronsonul cuprins între străzile Bănulescu Bodoni și Maria Cebotari.

În municipiul Chișinău, este sistată circulația transportului public pe bd. Stefan cel Mare și Sfânt, de la str. Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni – M. Viteazul, din cauza protestului anunțat.

Primăria a fost nevoită să redirecționeze autobuzele și troleibuzele după cum urmează:

TROLEIBUZE:

Rutele nr. 1, 4, 5, 8, 22 și 34 spre Botanica – pe A. Șciusev- str. București;
Rutele nr. 1, 5, 8, 22 și 34 spre Buiucani – pe bd. Stefan cel Mare și Sfant – str. Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni- str. București- A. Șciusev- M. Viteazul – str. Columna și in continuare pe traseul stabilit.

AUTOBUZE:

Ruta nr. 9
Tur: de la Universitatea de Medicină pe str. Șciusev, București, str. Bănulescu-Bodoni, str. M. Kogălniceanu, str. Al. Pușkin și în continuare pe traseul stabilit;
Retur: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe Bănulescu-Bodoni, București, Șciusev, Universitatea de Medicină și în continuare pe traseul stabilit.

Ruta nr. 11 de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe Bănulescu-Bodoni, București, Șciusev, Universitatea de Medicină și în continuare pe traseul stabilit.

Ruta nr. 26
pe strada Albisoara – tur/retur

Ruta nr. 46
Tur: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe Bănulescu-Bodoni, București, Șciusev, Universitatea de Medicină și în continuare pe traseul stabilit;
Retur: de la Universitatea de Medicină pe Șciusev, București, Bănulescu-Bodoni, Cogălniceanu, Al. Puşkin, Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.

Personalul liniar oferă la necesitate informații călătorilor despre redirecționări sau staționări inopinate.

Total
0
Shares
Total
0
Share