Actualitate

Polițiștii de frontieră vor putea să se imunizeze contra-COVID la locul de muncă

Pinterest LinkedIn Tumblr

Din data 27 august polițiștii de frontieră vor putea să se imunizeze împotriva virusului Covid-19 chiar la locul de muncă. În acest sens, au fost formate echipaje mobile de vaccinare care pe durata minivacanței vor ajunge în toate Sectoarele Poliției de Frontieră, sediile Direcțiilor regionale și la Centrul de Excelență în Securitatea Frontierei.

„Ideea creării acestor echipaje de vaccinare este doar pentru a încuraja colegii să se imunizeze și să înțeleagă că, în continuare virusul prezintă un pericol pentru sănătate. M-a impresionat noua conducere a SPF Costești care, doar la o săptămână diferență, a reușit să ridice numărul celor vaccinați de la 40% la 75%. Așa indici dacă vom prezenta, cu certitudine multe acțiuni planificate în IGPF vor prinde viață și nu vom fi nevoiți să le amânăm în contextul pandemiei. Stimați colegi din Centrul Medical, mai bine ca dvs. să explice și să informeze corect despre beneficiile imunizării nu cred că o putem face noi. Vă rog să fiți cât mai convingători și prin exemplul vostru, fiind vaccinați 100%, să motivați și colegii!” a menționat șeful Poliției de Frontieră Rosian Vasiloi, în cadrul unei întâlniri cu lucrătorii medicali ai IGPF.

Unde vor staționa punctele mobile de vaccinare
Primul echipaj mobil de vaccinare se va afla la frontiera de EST, astfel că pentru data de 27 august, echipjul va staționa la Sectoarele Poliției de Frontieră: Tudora 1, Tudora 2, Caplani, Volintiri, Olănești, Pervomaisc.

În data de 28 august, echipajul mobil va ajunge la sediile Sectoarelor Poliției de Frontieră: Leușeni, Frăsinești, Sculeni, Valea Rusului, Cuhnești.

La frontiera de nord, echipajul mobil va merge la data de 29 august, în Sectoarele Poliției de Frontieră: Costești, Cuconeștii-Noi, Lopatnic, Larga, Criva. În aceeași zi, un alt echipaj mobil de vaccinare va ajunge la Centru de Excelență și în Sectoarele Poliției de Frontieră Ungheni, Valea Mare, dar și sediul Direcției regionale Vest, inclusiv va staționa și a doua zi de 30 august curent.

Polițiștii de frontieră din sudul țării se pot apropia în data de 30 august, la sediile Sectoarelor Poliției de Frontieră: Leova, Stoianovca, Gotești, Toceni, Vulcănești.

loading...

Comments are closed.