Politolog apropiat al fostului bloc ACUM, dezamăgit de Sandu și Năstase: “Fac un joc al nervilor”

igor dodon psrm, dionis cenusa Politolog apropiat al fostului bloc ACUM, dezamăgit de Sandu și Năstase, cenusa nastase si maia fac un joc al nervilor, pas da alegeri locale 2019, pdm plahotniuc, 

Politologul Dionis Cenușă a rămas dezamăgit de poziția lideriilor PAS și Platforma DA după întrevederea avută astăzi cu Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon. Expertul explică că în orice țară europeană și democratică este nevoie de format o majoritate parlamentară pentru a guverna. Or este imposibil să conduci țara fiind în minoritate în Parlament, lucru dorit Andrei Năstase și Maia Sandu, foștii președinți ai Blocului ACUM, care astăzi oficial s-a destrămat.

“Serios?!

Igor Dodon: Este nevoie de o coalitie majoritara in parlament

Vladimir Plahotniuc: Vrem coalitie majoritara

Maia Sandu: Ne descurcam cu “guvern minoritar” (cu referinta la Blocul ACUM).

Cum poti guverna si adopta legi fara a avea majoritate parlamentara si fata in fata cu o presedintie, pe care nu o poti influenta nicidecum?

Un fel de joc al nervilor, preponderent din partea ACUM”, a scris Dionis Cenușă pe Facebook.

Menționăm că în ultimii ani, acest politolog s-a remarcat în spațiul public din Moldova printr-o poziție critică la adresa Partidului Democrat aflat la guvernare, comentariile sale politice fiind în concordanță cu acțiunile făcute de PAS și DA în opoziție.

dionis cenusa, analist politic, chisinau republica moldova

Total
0
Shares
Total
0
Share