Politic

Politolog: PDM are de câștigat zilnic datorită acestei „pauze”! A făcut o mișcare genială

Pinterest LinkedIn Tumblr

Partidul Democrat din Moldova a ales o tactică rațională și o poziție foarte convenabilă în ultima perioadă, dacă e să comparăm cu alte partide parlamentare. În așa mod, s-a expimat fostul deputat și politologul Zurab Todua, în cadrul emisiunii „Glavnoe” de la postul de televiziune TVC 21.

„Fiecare zi de pauză, aduce dividende politice. Dacă acum ar avea loc un sondaj, sunt sigur că rezultatele Partidului Democrat dar și a lui Vlad Plahotniuc personal, sunt cu mult mai bune. Mi-ar fi interesant să aflu cine este persoana care l-a sfătuit să meargă la acest pas, să știți că acest om este genial!”, a declarat Zurab Todua.

În opinia expertului, democrații dau posibilitatea oponenților din Parlament să facă cât mai multe greșeli. „Ei au comis toate greșelile posibile. Cel mai important este că PDM oferă șansa partenerilor externi să se convingă, cu cine au de lucrat de fapt.”, mai spune fostul deputat.

Politologul consideră că la momentul de față, cele mai probabile sunt alegerile anticipate, decât o majoritate parlamentară, capabilă să creeze un Guvern. Cu toate acestea, situația ar putea să se schimbe în orice moment. „Posibil PDM are pregătită o surpriză, care ne va surprinde cu câteva zile înainte de expirarea termenului„, a conchis Zurab Todua.

loading...

Comments are closed.