Alte știri

Politolog român: Maia Sandu și Năstase, ce ați căutat la întâlnirea cu Dmitri Kozak? Sunteți nebuni?

Pinterest LinkedIn Tumblr

Întrevederea de noaptea trecută între liderii blocului ACUM, Năstase și Maia Sandu, și vicepremierul rus, Dmitri Kozak, a atras critici dure din partea politologului Andrei Vlășceanu din România.

„Ce căutați la întâlnirea cu Dmitri Kozak? Sunteți nebuni? Vi s-a urcat politica la cap? Ați luat-o razna? Mai întâi discuții cu PSRM, acum mergeți la discuții cu Kozak, trimisul lui Putin?

Nu aveți ce căuta la întâlnirea asta, nu pentru asta ați primit votul unioniștilor pe 24 februarie. Sunteți niște paparude politice, niște habarniști căzuți în cap și complet nebuni!”, a scris Vlășceanu pe facebook.

Acesta consideră că nu poate exista nici o alianță a blocului ACUM cu PSRM și nici o întâlnire cu oamenii lui Putin. Dacă o fac, atunci Năstase și Maia Sandu sunt niște trădători mârșavi!

„Klaus Iohannis, Ludovic Orban, Siegfried Muresan și tot PNL, asta susțineți voi? Asta promovați voi? Două partide membre PPE să discute cu oamenii lui Putin, în special cu mâna lui dreaptă? Susțineți o alianță cu Dodon? Sunteți nebuni cu toți!”, a punctat politologul de la București.

Mai jos vedeți explicațiile date astăzi de Năstase și Maia Sandu de ce au mers la întrevederea cu Dmitri Kozak.

loading...

Comments are closed.