Social

Povestea a doi îndrăgostiți: ea 20, el 43 – dovada că vârsta e doar un număr

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ea avea 20 de ani, iar el 43 atunci când s-au întâlnit pentru prima dată, într-un autobuz. Acum, după trei ani, cei doi vor să demonstreze că diferența de vârstă nu contează atunci când te îndrăgostești, dar și să închidă gurile răutăcioșilor.

Laura Kreutzer, o tânără din Germania a pus ochii pe șoferul autobuzului cu care circula zilnic. Nu a mai stat pe gânduri și după ce i-a zărit numele pe ecuson, l-a căutat pe Facebook.
 
„Prietena mea, Laura, trebuia să călătorească în fiecare zi și mereu lua autobuzul condus de mine. Ea m-a plăcut, dar n-a îndrăznit să-mi vorbească. Peste câteva zile, mi-a scris un mesaj pe Facebook. Apoi ne-am văzut la o cafea și ne-am îndrăgostit. A fost dragoste la prima vedere. Ei i-a plăcut de mine cum arăt, dar și personalitatea mea. Și eu am avut aceleași sentimente față de ea. Ne-am plăcut de la început”, a povestit Kai.
 
De atunci, cei doi formează un cuplu. Laura a spus că n-o deranjează deloc diferența de 23 de ani, dar pentru dragostea vieții ei, a rupt și legăturile cu familia, care n-a fost de acord nici într-un caz cu această relație. Părinții ei au fost șocați de diferența de vârstă și nu vor să discute cu Kai, „ginerele” care e mai aproape de vârsta lor decât a Laurei.
 
Deși s-au îndepărtat de familiile lor și trebuie să facă față zilnic privirilor acuzatoare în public, cei doi sunt fericiți împreună și cred că pot depăși orice obstacol.
loading...

Comments are closed.