Poza zilei: Igor Dodon s-a întîlnit cu Donald Trump, la Paris!

Poza zilei, Igor Dodon s-a întîlnit cu Donald Trump, la Paris, macron, merkel, geopolitica, moldova sua franta, psrm, socialistii, galina dodon 
 

După doi ani de mandat, Igor Dodon a ajuns să vadă pe viu și alți președinți de țară, înafară de Vladimir Putin, cel spre care Dodon bătătorește cărări o dată la câteva luni, scrie Deschide.md 

La o recepție dată de Președintele Franței, Emmanuel Macron, Dodon a avut ocazia să dea mâna cu mai mulți lideri mondiali printre care: Donald Trump, Angela Merkel sau Recep Tayyip Erdoğan. Evenimentul organizat la Paris este dedicat aniversării unui centenar de la sfârşitul Primului Război Mondial. Igor Dodon a fost însoțit de prima doamnă a țării, Galina Dodon.

Cu toate că nu a vizitat niciodată statul vecin, Igor Dodon a fost surpins când se strânge de mână cu președintele României, Klaus Iohannis (foto mai jos).

De asemenea, șeful statului a fost prins lângă președintele Ucrainei, Petro Poroșenco, Ministru al Afacerilor Externe al Rusiei, Serghei Lavrov, cât și cu cu mai mulți șefi de state și guverne.

Astăzi, 11 noiembrie, la Paris, îşi va începe lucrările Forumul Păcii, la care vor fi prezenţi peste 70 de şefi de stat şi de guvern. În textul său publicat pe pagina de facebook, Dodon îndrăznește să numească strânsul de mână și fotografiatul cu alți președinți – întrevederi bilaterale, potrivit sursei citate.

Total
0
Shares
Total
0
Share