Politică

Poziția PPDA, după consultările cu Maia Sandu

Pinterest LinkedIn Tumblr

Deputații PPDA au participat la consultări cu președintele Maia Sandu. Ei susțin că i-au propus șefului statului o foaie de parcurs, cu un Guvern condus de reprezentanții PPDA, scrie n4.md

Deputații PPDA susțin că Parlamentul nu va putea fi dizolvat în perioada următoare, de aceea sunt de părere că doar un Guvern condus de PPDA va face față provocărilor. Alexandru Slusari spune că Maia Sandu nu s-a expus aspra propunerilor înaintate.

„Noi am prezentat cum vedem acest Guvern, foia de parcurs pentru anticipate. Decizia aparține doamnei Sandu, dar să fie clar: contextul pandemic și juridic din țară, nu este să alegem între anticipate și un Guvern anti-criză. Un Guvern condus de PPDA, care cu siguranță va face față provocărilor și după asta, în 2021 să mergem la anticipate”, a declarat Alexandru Slusari, deputat PPDA.

Amintim că președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, are astăzi consultări cu fracțiunile și grupurile parlamentare referitor la situația politică curentă, în ordinea care urmează:

  • 09.00 – Partidul „Șor”/Platforma „Pentru Moldova”
  • 10.00 – „Pro Moldova”
  • 11.00 – Partidul Democrat din Moldova
  • 13.00 – Partidul „Platforma Demnitate și Adevăr”
  • 14.00 – Partidul Acțiune și Solidaritate
  • 15.00 – Partidul Socialiștilor din Republica Moldova

După consultări, Președintele Maia Sandu va face declarații de presă. Vă amintim că, dată fiind situația pandemică, jurnaliștii prezenți vor purta mască de protecție.

loading...

Comments are closed.