PPDA cere Guvernului alocarea unei indemnizații unice combatanților de pe Nistru

PPDA, Platforma Demnitate și Adevăr, Banner

Platforma DA solicită alocarea unei indemnizații unice în valoare de cel puțin o mie de lei pentru combatanții care au participat la războiul de pe Nistru. Propunerea a fost anunțată de liderul Platformei DA în cadrul unei conferințe de presă, informează Telegraph.md, cu referire la tv8.md

Acesta a propus ca indemnizația să fie acordată cu prilejul sărbătorii naționale Ziua Independenței. „La 27 august sărbătorim Ziua Independenței R. Moldova și nu am fi făcut-o fără sacrificiul acestor eroi”, a declarat Năstase.

Totodată, liderul DA a anunțat că biroul politic al partidului a cerut fracțiunii parlamentare să întreprindă măsurile regulamentare și legale privind convocarea ședinței extraordinare a Legislativului.

„Inclusiv să inițieze consultări cu toate fracțiunile parlamentare în privința datei și agendei”, a precizat Năstase explicând că în cadrul acesteia ar urma să fie invitat la audieri premierul Chicu în legătură cu situația din agricultură, anunțarea unei stări de urgență în agricultură, precum și examinarea unor legi printre care și vacanța fiscală.

Igor Dodon anunță ca avut o întrevedere productivă cu Dmitri Kozak. Despre ce au discutat oficialii

Total
0
Shares
Total
0
Share