PPDA nu crede că PAS le va propune altor formațiuni politice să contribuie cu specialiști la actul guvernării

Partidul Acțiune și Solidaritate nu le va propune altor formațiuni politice să contribuie cu specialiști la actul guvernării. De această părere este președintele interimar al PPDA, Dinu Plîngău. El este covins că PAS va promova în fotolii doar oamenii loiali formațiunii. Noul lider al PPDA nu crede nici în promisiunea PAS de a angaja în posturi publice oameni din diasporă, informează NTV

Partidul Acțiune și Solidaritate va angaja doar oameni loiali și nu va admite în actul guvernării persoane din alte partide, așa cum declară public, a menționat președintele interimar al PPDA, Dinu Plîngău.

Dinu Plîngău, președintele interimar PPDA: „- Sincer, eu nu cred că PAS va propune altor partide. – Dacă ați fi fost voi în locul PAS, le-ați fi propus altor partide? – Cred că le-am fi propus altor partide să participe la guvernare. În țara noastră nu sunt atât de mulți oameni buni. Noi avem o țară mică. Foarte mulți oameni sunt plecați peste hotare. Mie nu mi-i clar acest mesaj, chipurile, ”expediați CV-urile – noi le vom analiza”. Asta nu funcționează. – Dumneavoastră veți expedia CV-ul? – Desigur că nu. Asta nu funcționează”.

Președintele interimar al PPDA, Dinu Plîngău, se arată sceptic și în raport cu intenția PAS de a le oferi fotolii în Guvern oamenilor din diasporă.

Dinu Plîngău, președintele interimar PPDA: „În structurile noastre guvernamentale salariile sunt foarte mici. Tu trebuie să mergi la om și să-l convingi să lucreze la stat. Este un lucru foarte anevoios, pe alocuri. Noi avem specialiști buni, dar mulți oameni lucrează în sectorul privat și nu vor merge la stat. – Adică nu credeți în apelul PAS către diasporă? – Nu!”

Luni, liderul Partidului Acțiune și Solidaritate, Igor Grosu, a făcut apel către moldovenii cu experiență din diferite domenii să se înscrie pe o platformă, pentru a putea fi contactați ulterior și implicați în procesul de guvernare.

Citește și: VIDEO // Andrei Năstase acuză portalul de știri Agora.md de manipulare

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share