Alte știri

Premeirul nu dă înapoi: „Vom merge la Parlament atât timp cât va fi necesar”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Premierul Ion Chicu anunță că nu va renunța la asumarea răspunderii de către Guvern pentru mai multe proiecte de rectificare a bugetului de stat. Și asta chiar dacă opoziția a anunțat că va boicota ședințele Parlamentului și a cerut ca aceste proiecte să treacă prin procedură parlamentară, tranmsite Telegraph.md, cu referire la Jurnalul.md

„În Parlament nu am reușit să prezint proiectele pentru care Guvernul și-a asumat răspunderea. Deja două zile la rând, o parte din deputați boicotează ședințele. Voi fi insistent. Vom merge la parlament atât timp cât va fi necesar”, a declarat Ion Chicu la ședința Guvernului.

Precizăm că fracțiunile de opoziție au boicotat ieri și azi ședința Parlamentului, nemulțumite de încercarea guvernului Chicu de a-și asuma răspunderea pentru anumite legi, în special cea care ține de rectificările la Legea Bugetului.

Guvernul Chicu a fost acuzat că vine cu majorări salariale pentru medici de dragul campaniei electorale a lui Dodon. Platforma DA a propus ca aceste creșteri salariale să intr în vigoare din 1 august și nu din octombrie, în timpul campaniei pentru prezidențiale.

Citește și: DECLARAȚIE // Alianța Sandu-Candu-Plaha-Șor îi tratează pe oameni ca pe un simplu electorat

loading...

Comments are closed.