Premieră absolută! Naționala de fotbal a Moldovei a fost inclusă în jocul PES 2020

Premieră absolută pentru fotbalul moldovenesc. Echipa națională a Republicii Moldova a fost introdusă în jocul eFootball PES 2020.

Simulatorul de fotbal al companiei KONAMI, eFootball PES 2020, va include și echipa națională a Moldovei cu toate elementele de bază, echipamentul, logo-ul și jucătorii, se spune într-un comunicat de presă a FMF.

Federația Moldovenească de Fotbal anunță un acord cu KONAMI, care va permite includerea echipei naționale a Moldovei în cel mai recent joc video de fotbal al companiei, eFootball PES 2020. Anunțul vine și în contextul noului parteneriat dintre KONAMI și UEFA, precum și al prezentării conținutului exclusiv UEFA EURO 2020.

De asemenea, FMF este onorată să participe la turneul anunțat de către KONAMI și UEFA, UEFA eEURO 2020, alături de mai multe asociații naționale. Noua competiție sportivă va fi jucată exclusiv pe eFootball PES 2020.

eFootball PES 2020 va fi disponibil pe PlayStation®4, Xbox One ™ și PC STEAM, începând cu 10 septembrie, cu precomenzi disponibile acum pentru edițiile Standard și Legend.

Total
0
Shares
Total
0
Share