Economic

Premieră europeană! Noul KIA Ceed GT – iată cum arată

Pinterest LinkedIn Tumblr

Noul KIA Ceed GT se anunţă a fi mai performant și mai distractiv decât oricând. Hot-hatch-ul companiei îşi va face debutul public la Salonul Auto de la Paris, în octombrie, alături de noul ProCeed GT, scrie autoblog.md. 

Ceed GT se ridică acum acolo unde predecesorii săi au rămas, cu o forță sigură, antrenantă și un motor puternic de 1.6 litri turbo, precum și o gamă largă de tehnologii de confort şi siguranță. Pentru prima dată într-un hatchback de performanță de la KIA, Ceed GT va fi disponibil cu o transmisie automată opţională cu şapte trepte şi dublu ambreiaj, în plus față de cutia de viteze manuală cu șase trepte.

Ceed GT are un design exterior sportiv care îl diferențiază vizual de alte modele din gama Ceed. Pe partea din față, modelul Ceed GT are un nou design al barei de protecție din față, care încorporează prize mai mari de aer și ornamente negre lucioase de-a lungul bazei. La fel ca standardul Ceed, modelul GT oferă o interpretare modernă a luminilor de zi cu LED-uri, integrate în blocul optic principal. Grila „nas de tigru” este adaptată pentru noul model, cu o margine cromată fumurie și un logo „GT” subtil. Grila tip fagure mai conţine accente de culoare roşie.

În profil lateral, maşina este finisată cu un cadru lucios cromat și are mai multe inserţii finisate în culoare neagră şi roşie pe pragurile laterale. Jantele standard din aliaj de aluminiu de 18 inci dispun de un nou capac central, finisat în roșu, și ascunde etriere ale frânelor în aceeaşi culoare. Având o gardă la sol de 135 mm, redusă cu 5 mm față de alte variante Ceed și Ceed SW, îl face pe acest model să planeze mai aproape de asfalt şi să aibă un centru de greutate redus.

Bara de protecţie posterioară unică se completează cu cea din față şi include un difuzor de culoare neagră lucioasă, precum și inscripția „GT”. Un spoiler de acoperiș mic contribuie la redirecţionarea aerului care trece prin partea superioară a mașinii.

Ceed GT va fi disponibil în întreaga Europă cu opt finisaje de vopsea pentru caroserie şi cu un design unic pentru jantele din aliaj.

top masini 2018, Premieră europeană, Noul KIA Ceed GT, masini japoneze, auto chisinau,

loading...

Comments are closed.