Alte știri

Premieră jurnalistică în Republica Moldova! Cristian Tabără și-a cerut scuze, după ce și-a dat seama că a fost victima unui fals!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ieri, în cadrul emisiunii Fabrika, prezentatorul și jurnalistul Cristian Tabără a prezentat o imagini de la conferința Partidului Acțiune și Solidaritate. În cadrul emisiunii, invitații au declarat că cel mai probabil, liderii de opoziție vor declara că este un fake.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Dar, imaginea a fost într-adevăr una fake, fiind plasată pe pagina de satiră și umor politic, Times New Moldovan.

După ce a prezentat-o, apoi și-a dat seama de gafa comisă, jurnalistul Cristian Tabără și-a cerut scuze de la telespecatori, menționând că imaginea nu este una reală, fiind trucată.

Este o premieră pentru Republica Moldova când un jurnalist recunoaște că a gafat și își cere scuze. Asta chiar dacă zi de zi, foarte mulți jurnaliști din țara noastră operează cu falsuri, conștient sau inconștient.

Chiar dacă și-a cerut scuze în cadrul aceleiași emisiuni, președinta PAS, Maia Sandu, a scris un mesaj acid pe facebook, acuzând Publika de manipulare. La fel au procedat și sursele media, cum ar fi Unimedia.info, care nu au menționat nimic despre faptul că jurnalistul Tabără și-a recunoscut greșeala imediat și și-a cerut scuze.

Telegraph Moldova condamnă categoric falsurile și manipulărie din media, atât cea pro-guvernare, cât și cea controlată de opoziție.

loading...

Comments are closed.