Politic

Premierul către Maia Sandu: În țara asta trăiesc oameni, nu electorat

Pinterest LinkedIn Tumblr

Într-un mesaj pe pagina sa de Facebook, Premierul Chicu i se adresează Maiei Sandu spunându-i că în țara asta trăiesc oameni nu politicieni, iar potrivit lui, legile pentru care Guvernul și-a asumat răspunderea sunt pentru oameni. 

„În țara asta trăiesc Oameni, nu electorat. Nu vă pică bine electoral majorarea cu 30% a salariilor pentru 47 mii lucrători medicali, care mor acum pentru Oameni? Nu vă pică bine electoral alocarea a căte 700 lei pentru 659 mii de Oameni nevoiași? Nu vă pică bine electoral ajutorul de 100 mln. lei pentru agricultori, sau încă 50 mln. pentru întreprinderile mici?

Sau, Maia Sandu – politician, credeți că prin moftul (proverbial deja), puteți anula Constituția RM, care oferă dreptul guvernului să-și angajeze răspunderea? Moftul vă face să credeți, că doar un guvern condus de Dvs. poate să folosească acest drept de angajare a răspunderii, cum ați facut-o în noiembrue 2019? Politician-o, în țară mor Oameni. Nu electorat, Oameni. Electoral, politician-o, pierzi că te-ai aliat cu Candușhor, care-ți era coleg de guvern, când s-au furat 14 miliarde de lei prin…angajare de răspundere. Erai specialistă venită de la Banca Mondială – chiar erai atât de limitată să nu înțelegi, că guvernul din care faci parte fură miliardul de la Oameni?”, a scris Chicu pe Facebook.

Citește și: SONDAJ // Dacă duminica ar fi alegeri parlamentare anticipate, PSRM ar obține cele mai multe voturi

loading...

Comments are closed.