Premierul Chicu a transmis un mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Internaționale a aviației civile

Premierul Ion Chicu a venit cu un mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Internaționale a aviației civile.

Acum 24 de ani, Organizația Internațională a Aviației Civile a stabilit data de 7 decembrie ca Ziua Internațională a aviației civile. De atunci, în fiecare an, în această zi realizăm cât este de important să conștientizăm care este rolul și importanta aviației civile la nivel mondial, mai ales în ceea ce privește dezvoltarea socială şi economică a statelor lumii. Aviația civilă este industria care a schimbat lumea.

Transportul aerian internațional apropie continente, face posibilă explorarea oricărui colț al lumii, îndeplinește vise, unește familii. Iată de ce, promovarea în continuare a siguranței și eficienței transportului aerian este vitală. În secolul nostru, în care evoluția tehnologică nu are limite, orice țară este, practic, dependentă de aviația civilă.

Guvernul vine cu măsuri de conștientizare a importanței aviaţiei civile în dezvoltarea socială şi economică a țării prin promovarea siguranței şi eficienței transportului aerian național și internațional.

Vă urăm multă sănătate tuturor colaboratorilor din domeniul aviației civile.

Dorim ca împreună să ne adaptăm cât mai curând și eficient la condițiile provocate de criza pandemică, astfel încât infrastructura transportului aerian să prospere în continuare.

Citește și: DOC // De mâine, funcționarii publici vor lucra conform unui regim special

 

Total
0
Shares
Total
0
Share