Social

PRESA ONLINE: Cine va fi cel mai bun jurnalist al anului 2017?

Pinterest LinkedIn Tumblr

Participă la realizarea clasamentului „Omul anului 2017”. Alege, din lista pe care ți-o propunem mai jos jurnaliștii care crezi că au contat în acest an.

În baza alegerii tale (care va conta în proproție de 40%), a consiliului de experți (30%) și a colegiului redacțional (30%), vor fi desemnați jurnaliștiii ce se vor regăsi într-o ediție specială marca „VIP magazin”, lansată în cadrul unei gale de premiere organizate la începutul anului 2018.

presa scrisa/online, omul anului 2017, jurnalism

Puteţi vota online o singură dată pe zi în sistem click, acordând un vot participantului preferat, iar dacă doriţi să acordaţi mai multe voturi, expediaţi un SMS la numărul scurt 2320 (tarif: 10 lei inclusiv TVA, egal cu 10 voturi). Voturile trucate vor fi anulate. Prin SMS, puteţi vota nelimitat.

Textul mesajului în format corect va conţine doar numele participantului, de exemplu – Ion Ionescu. Numele participantului trebuie scris fără diacritice și semne de punctuație – Michele Dintrono. Serviciul este disponibil pe tot teritoriul Republicii Moldova, pentru abonaţii „Orange” şi „Moldcell”.

Votul se va încheia pe 25 ianuarie 2018, ora 16.00.

 

loading...

Comments are closed.