Alte știri

Președintele ales, Maia Sandu, a avut o discuție la telefon cu președintele Consiliului European, Charles Michel

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele ales, Maia Sandu a avut o discuție la telefon cu președintele Consiliului European, Charles Michel, în cadrul căreia i-a mulțumit pentru sprijinul imens acordat de Uniunea Europeană Republicii Moldova, transmite Telegraph.md, cu referire la Radio Chișinău

”Am accentuat importanța inițierii unei colaborări imediate și strânse și am stabilit că vom avea o întrevedere în viitorul apropiat la Bruxelles”, a subliniat Maia Sandu, într-un mesaj pe Facebook.

Cei doi oficiali au discutat despre efectele pandemiei și modul în care poate fi atenuat impactul crizei, iar Maia Sandu a menționat că Republica Moldova are nevoie de susținere din partea partenerilor săi pentru a ajuta cetățenii. Ea și-a reiterat prioritățile în calitate de președinte, între care – îmbunătățirea și aprofundarea cooperării cu țările și instituțiile UE, lupta împotriva corupției și consolidarea democrației.

”Președintele Consiliului European a reconfirmat susținerea UE în procesul de transformare democratică a Republicii Moldova în parcursul nostru european, menționând că Uniunea Europeană este pregătită să intensifice parteneriatul strâns cu Chișinăul”, se mai arată în mesaj.

Agricultorii protestatari insultă polițiștii: „Sunteți ca niște boi”

loading...

Comments are closed.