Președintele Asociației WatchDog: Faptul că ACUM negociază cu PSRM funcții este o mare greșeală!

valeriu pasa, watchdog moldova, stefan gligor, societate civila, ong-uri moldova, alianta acum psrm, alianta nastase si dodon

Activistul civic, Valeriu Pașa, în trecut unul din cei mai activi membri ai așa zisei “societăți civile”, afiliate partidelor ce compun la momentul de față Blocul ACUM,de data aceasta, a venit cu un mesaj critic la adresa PAS și PPDA. Acesta a scris pe Facebook că negoierea de funcții este o mare greșeală.

“Faptul că PSRM și ACUM discută/negociază funcții este o mare greșeală.” a scris în postarea sa, Valeriu Pașa. Acesta a fost susținut în comentarii de către jurnalistul Ștefan Grigoriță, care a ironizat, spunând că celor din ACUM le cam trebuie niște principii și valori. 

O părere critică a avut și un alt internaut, la aceeași postare, Alexandru Tonu, fostul șef de cabinet al ministrului Agriculturii și Industriei Alimentare, a caracterizat perfect starea de incertitudine în care se află blocul ACUM în momentul de față “ba vor toate funcțiile, ba nu le trebuie funcții” spune acesta.

Amintim că, Valeriu Pașa nu a fost mereu contra unei alianțe între ACUM și PSRM. La începutul lunii aprilie, alături de alți activiști civici precum Sergiu Tofilat, Victor Ciobanu, Ștefan Gligor, Stella Jantuan și Alexei Tulbure au susținut o conferință de presă, în care au îndemnat blocul ACUM să formeze o coaliție.

valeriu pasha, watchdog moldova, ong-uri moldova, societate civila

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share