Politic

Președintele Dodon a decis: 2019 va fi Anul Familiei

Pinterest LinkedIn Tumblr

2019 a fost decretat drept An al Familiei. Președintele țării, Igor Dodon, a semnat decretul joi, 15 noiembrie, și a solicitat Consiliului societății civile de pe lângă președintele Republicii Moldova să prezinte propuneri, în termen de 2 luni, cu privire la modul în care urmează să fie marcat Anului Familiei.

”În luna septembrie curent, în cadrul Congresului mondial al familiei, care s-a desfășurat la Chișinău sub patronajul președintelui țării, am anunțat că anul 2019 va fi declarat An al Familiei”, a scris Dodon pe pagina sa de Facebook.
 
Autoritățile publice centrale și locale sunt încurajate să desfășoare acțiuni consacrate Anului Familiei, iar reprezentanții mass-media să reflecte pe larg acțiunile care vor fi organizate.
 

Anterior, președintele a mai declarat că ”Viitorul oricărei țări și prosperitatea statului nu depind doar de situația economică, dar și de starea generală a societății, de situația demografică, de tendințele de creștere sau de diminuare a populației, de numărul de familii complete pentru și care au toate condițiile pentru creșterea copiilor”.

Menționăm că Dodon este unul din politicienii moldoveni care critică dur comunitatea LGBT (Lezbiene, Gay, Bisexuali și Transsexuali) din Moldova.

loading...

Comments are closed.