Alte știri

Președintele Igor Dodon a prezidat ședința staff-ului zonal Nord al Blocului electoral al Comuniștilor și Socialiștilor, care s-a desfășurat la Bălți

Pinterest LinkedIn Tumblr

Igor Dodon, președintele PSRM și co-președintele BECS, a prezidat ședința staff-ului zonal Nord al Blocului electoral al Comuniștilor și Socialiștilor, care s-a desfășurat la Bălți.

”Am discutat despre mersul campaniei electorale, despre situația din regiune și agenda acțiunilor pe care le-am planificat să le întreprindem. În mod special am discutat despre programul electoral al blocului, care are drept scop lupta cu sărăcia și relansarea economică a țării. Am reiterat că și pe viitor vom acorda cea mai mare atenție soluționării problemelor omului simplu și anume a problemelor reale, despre care ne povestesc cetățenii în cadrul întâlnirilor cu ei, nu a unor probleme inventate.

Sunt mândru să constat că reprezentanții noștri în teritoriu susțin toate acțiunile noastre și privesc cu optimism spre un viitor mai bun al Moldovei, pe care-l vom construi împreună cu echipa de profesioniști a Blocului Comuniștilor și Socialiștilor”, a declarat liderul socialist.

Amintim că PSRM și PCRM și-au unit forțele în această campanie electorală și au creat Blocul electoral al Comuniștilor și Socialiștilor. Lista electorală a blocului este condusă de către Vladimir Voronin și Igor Dodon.

loading...

Comments are closed.