Oficial

Președintele Igor Dodon, vizitat de 130 de copii din 5 centre de plasament din diverse raioane ale țării

Pinterest LinkedIn Tumblr

Astăzi, în ajun de Sfântul Nicolae, 130 de copii din 5 centre de plasament din diverse raioane ale țării, au venit în vizită la Președinție.

Copiii au adus magia sărbătorilor de iarnă prin urările de bine, prosperitate și belșug, exprimate în tradiționalele noastre colinde. De asemenea, vizitatorii au privit cu mare entuziasm programul artistic prezentat de ansamblul „Picături Muzicale” și orchestra prezidențială, după care au efectuat o excursie ghidată prin sediul instituției prezidențiale.

Dat fiind faptul că Sfântul Nicolae este considerat ocrotitorul copiilor, în special al celor nevoiași, dar și moșul care aduce daruri, împreună cu Prima Doamnă, Galina Dodon, Președintele Igor Dodon a oferit fiecărui copil, cadouri din partea Fundației de Binefacere „Din Suflet”.

”Ne bucură faptul că reușim să aducem un strop de bucurie și zâmbet pe chipurile copiilor și să răspândim magia sărbătorilor de iarnă în inimile acestor micuți”, a transmis Igor Dodon.

În final, președintele le-a transmis sănătate, bucurii și copilărie fericită menționând faptul că va face tot posibilul pentru a crea un viitor luminos tuturor copiilor din țara noastră.

loading...

Comments are closed.