Președintele Maia Sandu, la summit-ul Comunității Politice Europene: „M-am bucurat să-l revăd în Moldova pe Președintele Franței”

La summitul Comunității Politice Europene, președintele Maia Sandu i-a mulțumit Președintelui Franței, Emmanuel Macron, pentru susținere și prezență.

„M-am bucurat să-l revăd în Moldova pe Președintele Franței, Emmanuel Macron, în cadrul summitului Comunității Politice Europene, găzduit de țara noastră. I-am mulțumit pentru inițiativa de a crea această platformă de dialog, atât de necesară în timpurile prin care trece întreaga Europă. Țările europene trebuie să lucreze mai strâns ca niciodată, pentru a opri războiul barbar dus de Rusia în Ucraina și a restabili pacea pe continent”, a spus șeful statului.

Președintele a mai menționat că:

„În efortul de aderare la Uniunea Europeană, țara noastră se bucură de sprijin și solidaritate fără precedent din partea Franței, fapt pentru care i-am mulțumit încă odată Președintelui Macron. Moldova va valorifica acest sprijin pentru a contribui la întărirea democrației în blocul comunitar și în vecinătatea acestuia. Moldova este Europa și vom demonstra aceasta prin reforme concrete”.

Comunicat de presă

Total
0
Shares
Total
0
Share