Politic

Președintele PDM, Pavel Filip, a avut o întrevedere cu Ambasadorul României, Daniel Ioniță, și cu Ambasadorul UE, Peter Michalko

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele PDM, Pavel Filip, a avut astăzi o întâlnire cu Ambasadorul României în Republica Moldova, Daniel Ioniță și Ambasadorul UE, Peter Michalko, care a avut loc înainte de ședința Consiliului Național Politic, transmite Telegraph.md

În cadrul discuției cu Ambasadorul României la Chișinău, Daniel Ioniță. Interlocutorii au trecut în revistă recentele evoluții din țările noastre, au discutat și despre momentul politic actual, dar și despre lupta împotriva COVID-19.

În acest context, Președintele Pavel Filip a exprimat recunoștință României și poporului român pentru toată asistența acordată de-a lungul timpului. PDM rămâne un fidel susținător și promotor al valorilor europene și românești.

În cadrul discuției cu ambasadorul UE, cei doi demnitari au disputat pe marginea situației politice din țară Președintele democrat reiterând importanța vectorului proeuropean pentru politica externă a Republici Moldova.

Citește și: Deputat socialist: „Guvernul Maiei Sandu nu a făcut nimic pentru a susține pensionarii”

loading...

Comments are closed.