Politic

Președintele „PRO MOLDOVA” s-a întâlnit cu președintele „PRO ROMÂNIA”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele Partidului „PRO MOLDOVA”, Andrian Candu a avut o întrevedere cu liderul Partidului „PRO ROMÂNIA”, Victor Ponta, transmite Telegraph.md

„Am decis cu Victor Ponta că vom consolida relațiile de cooperare, comunicare și sprijinul politic reciproc atât în alegeri, cât și în cadrul unor proiecte pe care le vom dezvolta în beneficiul locuitorilor celor două țări pentru început la nivel de partide. PRO MOLDOVA și PRO ROMÂNIA sunt pentru relansarea relațiilor dintre țările noastre și pentru proiecte noi cum au fost cele pe care le-am promovat anterior: SMURD, microbuze școlare, proiecte regionale de infrastructură, începerea construcției gazoductului Iași-Ungheni, reparația grădinițelor, a școlilor, teatre, muzee. Românii buni nu uită și sunt recunoscători”, a scris Candu, pe o rețea de socializare.

Totodată, Andrian Candu i-a mulțumit lui Victor Ponta pentru proiectele dezvoltate în Republica Moldova în perioada când deținea funcția de prim-ministru, menționând că, la această oră, din păcate, proiecte importante de infrastructură cum ar fi cel de interconectare energetică sunt trase pe linie moartă. Menționăm că, în perioada mandatului lui Victor Ponta au fost reparate grădinițe, muzee, teatre, grădinițe, licee, a fost lansat SMURD, proiecte regionale de infrastructură, precum și a fost început proiectul gazoductului care leagă R.Moldova de România.

La întrevedere a participat și Sergiu Sîrbu, vicepreședinte al PRO MOLDOVA.

Igor Dodon, la discuții cu cetățenii din raionul Soroca: Doar împreună vom reuși să realizăm proiecte de țară

 

loading...

Comments are closed.