Actual

Președintele răspunde: Despre ridicarea restricțiilor, plimbatul prin parcuri și redeschiderea instituțiilor educaționale

Pinterest LinkedIn Tumblr

Întreaga lume a fost copleșită și paralizată de această pandemie care face ravagii pe tot globul, iar întreaga omenire este antrenată în lupta împotriva răspândirii COVID-19. În legătură cu aceasta, Președintele Dodon primește mii de mesaje de la cetățenii care întreabă ”Când vom ieși la muncă? Ce facem cu studiile? Când primim ajutor? Când se deschid grădinițele? Când se deschid granițele? Cum protejăm medicii? Unde sunt banii de la parteneri?”.

În episodul de azi ”Președintele Răspunde” au fost abordate aceste subiecte, iar înregistrarea video poate fi urmărită mai jos.

”Vreau să vă spun că trebuie să fim conștienți că acest virus va exista și în continuare în Republica Moldova, dar și în marea majoritate a țărilor. Chiar dacă vom scoate unele restricții, atât timp cât nu există vaccin, vom fi nevoiți să fim foarte precauți și să ne protejăm. De responsabilitatea fiecăruia dintre noi depinde depășirea acestei situații”, este mesajul șefului statului.

loading...

Comments are closed.