Politică

Președintele RM: „Mă voi ocupa de agenda pe care o vor oamenii, salarii și pensii, și să fugărim bandiții din Parlament”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, promite că săptămâna viitoare va fi destul de interesantă și plină de evenimente politice, transmite Telegraph.md, cu referire la NTV

Șeful statului a declarat la emisiunea ”Președintele răspunde” că aceste evenimente vor fi dictate de agenda pe care o așteaptă cetățenii Republicii Moldova: bunăstare socială și economică, și ”fugărirea bandiților din Parlament”.

”În următoarele săptămâni ne așteaptă o agendă foarte interesantă. Vă promit, că următoarea săptămână va fi foarte interesantă sub aspect de evenimente politice. Noi vom face tot posibilul să mergem cu o agendă pe care o așteaptă cetățenii Republicii Moldova. Ei vor, pe de o parte, să le rezolvăm problemele lor: salarii, pensii, drumuri, apă și, pe de altă parte, vor să îi fugărim pe bandiți din Parlament, să dizolvăm Parlamentul și să mergem la alegeri parlamentare anticipate. Eu mă voi ocupa cu agenda pe care o vor oamenii”, a spus președintele țării.

Citește și: Șeful statului solicită Platformei DA și PAS să nu boicoteze ședințele Parlamentului și să voteze proiectele asumate de Guvern

loading...

Comments are closed.