Alte știri

Președintele ”SPERO” mulțumește CEC-ului pentru oportunitatea de a organiza un sondaj de tip Exit-poll

Pinterest LinkedIn Tumblr

Tatiana Zaruba, președintele asociației ”SPERO” mulțumește Comisiei Electorale Centrale pentru oportunitatea de a organiza un sondaj de tip Exit-poll, transmite Telegraph.md, cu referire la Politcs.md

„În activitățile noastre, suntem ghidați de interesele cetățenilor, ale societății civile și încercăm să desfășurăm activități active utile din punct de vedere social. Vreau să-mi exprim încrederea că cercetarea va deveni un exemplu de interacțiune între structurile de stat, ale organizațiilor publice și oamenii obișnuiți pentru a sprijini și dezvolta democrația în țara noastră”, a declarat Tatiana Zaruba.

Compania ”Intellect Group” și asociația obștească „SPERO” vor efectua în cadrul turului II al alegerilor prezidențiale un sondaj de tip exit-poll (la ieșirea din secțiile de votare) la nivel național, acesta fiind autorizat de Comisia Electorală Centrală. Sondajul se propune a fi realizat în 100 secții de votare de pe teritoriul Republicii Moldova. În acest sens, Comisia a acreditat 150 de persoane desemnate să efectueze sondajul de opinie şi a aprobat modelul legitimației operatorului de interviu.

Dodon: Gazoductul Iași-Ungheni-Chișinău a sporit securitatea energetică

loading...

Comments are closed.