Alte știri

Prestarea serviciilor de alimentație publică în instituțiile de învățământ școlar și preșcolar din capitală va fi verificată de o comisie

Pinterest LinkedIn Tumblr

O comisie municipală urmează să verifice situația referitor la prestarea serviciilor de alimentație publică a copiilor din instituțiile de învățământ școlar și preșcolar din capitală, transmite Telegraph.md

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Despre acest lucru a anunțat primarul capitalei, Ion Ceban, care a comunicat că rezultatele controlului și măsurile necesare pentru soluționarea problemelor la acest capitol vor fi incluse într-un raport care urmează a fi prezentat în termen de 3 luni.

De asemenea, la solicitarea Primăriei, Curtea de Conturi efectuează un audit la cele 5 combinate de alimentație publică pentru școlari.

În prezent, Primăria Chișinău perfectează un nou concept de alimentație în instituțiile de învățământ din capitală, ce presupune revizuirea și modernizarea sistemului existent şi externalizarea procedurilor de achiziționare a produselor alimentare.

„Îmi doresc să vedem cum stau lucrurile cu adevărat în acest domeniu și cum putem interveni pentru a îmbunătăți alimentația preşcolarilor şi elevilor, deoarece este sănătatea copiilor noștri. Instituțiile de învățământ trebuie să se ocupe de educarea copiilor și nu de achiziții publice în domeniul alimentației.”, a declarat Ion Ceban.

Citește și: Peste 2600 de părinți au semnat o petiție prin care cer redeschiderea grădinițelor

loading...

Comments are closed.