Prețul biletelor puse în vânzare: Cât costă un loc la Eurovision 2019 – Tel Aviv

Prețul biletelor puse în vânzare, Cât costă un loc la Eurovision 2019 - Tel Aviv, anna adobescu moldova eurovision, muzica europa, song contest

Biletele pentru concursul Eurovision de anul acesta care se desfăşoară la Tel Aviv au fost fi puse deja în vânzare. Doritorii pot achiziţiona bilete pentru toate spectacolele prin intermediul companiei Leaan, potrivit unui anunţ făcut de European Broadcasting Union şi postul public israelian Kan.

Preţul unui bilet va începe de la 300 de shekeli (83 de dolari) – cel mai ieftin pentru repetiţia pentru semifinală. Conform listei de preţuri publicată săptămâna trecută de Kan, cele mai ieftine bilete pentru finală vor costa 1.150 de shekeli (317 dolari), iar cele mai scumpe, biletele VIP, vor ajunge la 2.000 de shekeli (552 dolari).
 
Anul trecut, când concursul Eurovision a avut loc la Lisabona, în Portugalia, preţul biletelor pentru finală au variat între 35 de euro (40 de dolari) şi 299 de euro.
 
Motivul pentru preţurile mari din acest an este probabil o combinaţie între costul ridicat al vieţii în Israel şi o dispută între guvern şi postul Kan pentru finanţarea evenimentului.
 
Finala concursului Eurovision 2019 este programată pentru data de 18 mai la Expo Centre din Tel Aviv.
Total
0
Shares
Total
0
Share