Alte știri

Previziunea lui Alexander Lukașenko: Petro Poroșenko va câștiga în al doilea tur al alegerilor prezidențiale din Ucraina!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele Republicii Belarus, Alexander Lukașenko, crede că președintele în exercițiu al Ucrainei, Petro Poroșenko, va câștiga în al doilea tur al alegerilor prezidențiale, informează lyberti.com.

Șeful statului vecin a declarat acest lucru într-un interviu acordat agenției de știri Anadolu.

„Cum se va sfârși al doilea tur nimeni nu va îndrăzni să prezică. Sunt însă înclinat să cred că Poroșenko va câștiga aceste alegeri prezidențiale”, crede Lukașenko.

El a adăugat că nu se va angaja în analize și să-l compară pe Poroșenko cu Vladimir Zelenski, care a câștigat mai multe voturi în primul tur.

„Pe unul îl cunosc foarte bine. Pe al doilea l-am văzut numai în filme, nu-l cunosc ca pe un politician”, a explicat el.

Reamintim, la data de 1 martie, Lukașenko a anunțat deja că Poroșenko va câștiga alegerile prezidențiale. Potrivit lui, cei care, în primul tur de scrutin au votat pentru Zelenski, probabil deja pentru el și vor vota al al doilea tur, iar cei care au votat pentru alți candidați își vor da voturile lor pentru  Poroșenko.

loading...

Comments are closed.