Prim-ministrul a reușit să se întâlnească cu Președintele Comisiei de la Veneția pe Aeroportul Internațional Chișinău

Ion Chicu, Gianni Buquicchio, Președintele Comisiei de la Veneția

Planurile premierului au fost date peste cap din cauza ceții de la Chișinău. Acesta totuși a reușit să se întâlnească cu Gianni Buquicchio, Președintele Comisiei de la Veneția la aeroportul de la  Chișinău.

Șeful Guvernului, Ion Chicu, a rămas blocat pe Aeroportul „Henri Coandă” de la București, din cauza că aeronava cu care se reîntorcea de la Summitul de la Roma, nu a putut ateriza pe Aeroportul Internațional Chișinău din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

Astfel agenda șefului executivului a fost dată peste cap. Totuși, într-un comunicat al executivul se arată că Ion Chicu, a reușit să discute la Aeroport cu Gianni Buquicchio, Președintele Comisiei de la Veneția, înainte ca acesta să plece din republica Moldova, încheindu-și vizita de două zile.

Șeful Executivului a informat oficialul european despre intențiile și prioritățile Guvernului în procesul de reformare a sectorului justiției. În context, dl. Chicu a mulțumit dlui. Buquicchio pentru suportul acordat în procesul de reformare a justiției.

Președintele Comisiei de la Veneția a menționat importanța progresului în reformarea justiției pentru dezvoltarea socială și economică a Republicii Moldova și a asigurat Premierul că va susține în continuare țara noastră în acest proces.

Total
0
Shares
Total
0
Share