Prim-ministrul Ucrainei, Volodimir Groisman i-a urat succes în campania electorală lui Pavel Filip

pavel filip, sistem hidroenergetic pe nistru, volodimir groisman, colaborare moldo-ucraineana

Foști şi actuali premieri din ţările vecine îl susţin pe şeful executivului de la Chişinău, Pavel Filip, care a candidat la alegerile din februarie. Prim-ministrul de la Kiev, Volodimir Groisman, i-a urat omologului său moldovean succese în campania electorală şi l-a îndemnat să continue reformele iniţiate.

Premierul ucrainean a mai menţionat că acest an este extrem de important pentru viitorul ţării noastre şi a cetăţenilor şi şi-a exprimat convingerea că relaţiile moldo-ucrainene vor deveni şi mai strânse, transmite Publika.md

Un mesaj de susţinere a venit şi din partea fostului premier român Victor Ponta. Şi el i-a urat succese în alegeri lui Pavel Filip, pe care îl caracterizează drept un om discret şi modest, dar extrem de serios şi profesionist.

Ponta a mai adăugat că Filip şi echipa sa guvernamentală au reuşit, în condiţii politice şi economice foarte dificile, să ţină Moldova pe un drum stabil.

Pavel Filip se bucură şi de susţinerea altui fost premier al României. Mihai Tudose   e convins că prim-ministrul moldovean, împreună cu echipa sa, va câştiga în cadrul scrutinului şi că de această victorie se va bucura toată Moldova.

Pavel Filip este al doilea candidat pe lista Partidului Democrat din Moldova pentru alegerile parlamentare. Totodată, oficialul şi-a depus candidatura pentru circumscripţia Străşeni, raion din care este originar.

Total
0
Shares
Total
0
Share