Alte știri

Prima mașină cu apărare contra coronavirusului. Cum funcționează aceasta

Pinterest LinkedIn Tumblr

Compania Geely a început să înregistreze precomenzi pentru modelul Icon, dezvoltat alături de Volvo. Constructorul chinez de automobile a anunțat că noul SUV este echipat cu un sistem de climatizare special IAPS, care este capabil să protejeze pasagerii automobilului de bacterii și viruși.

Cererea a depășit așteptările producătorului, astfel că în prima zi au fost colectate peste 30 de mii de precomenzi.

Geely oferă modelul Icon, în varianta de bază cu un preț de circa 15.000 de euro, preț care este cu 500 euro mai mic decât cel al concurentului său principal Hyunadi Creta. Varianta de top a SUV-ului chinez îi va costa pe clienți cel puțin 16.650 de euro.

Pe lângă sistemul special de climatizare IAPS, care poate proteja pasagerii de coronavirus, versiunea de bază mai oferă un display pentru sistemul de infotainment de 10.25 inch, un ecran de aceleași dimensiuni pentru panoul virtual de bord, scaune față cu încălzire, Cruise Control și un sistem Keyless

Unica motorizarea disponibilă în acest moment pentru noul Geely Icon, este alcătuită dintr-un motor turbo în trei cilindri de 1.5 litri volum, care este cuplat la o transmisie robotizată cu șapte trepte.

Opțional, modelulul poate fi electrificat prin adăugarea unui generator de 48V. Hibridizarea va reduce consumul de combustibil și va crește puterea maximă la 190 CP și 300 Nm.

Citește și: PREMIERĂ în medicină: Un copil a fost născut printr-o NOUĂ tehnică de laborator

loading...

Comments are closed.