Actualitate

Prima reacție a Adrianei Bețișor, după ce Procuratura a anunțat că este bănuită oficial de corupere pasivă

Pinterest LinkedIn Tumblr

Adriana Bețișor, fost șef-adjunct al Procuraturii Anticorupție, a fost recunoscută și audiată de PCCOCS în calitate de bănuit de comiterea coruperii pasive în proporții deosebit de mari, a anunțat astăzi Procuratura Generală.

După publicarea comunicatului de presă, Adriana Bețișor a venit cu o reacție, menționând că nu a pretins și nu a primit mita despre care se vorbește sau alt gen de bunuri sau favoruri.

„I-am tratat întotdeauna cu respect pe colegii mei din procuratură și cu înțelegere. Ceea ce mi se întâmplă acum, după 3 ani de când ar fi avut loc aceste „presupuse fapte de corupție”, mă face sa cred că persoane rău-intenționate sau aflate sub oarecare presiune recurg la această calomnie și acuzație gravă împotriva mea.

Am toată încrederea că foștii colegi vor trata cu obiectivitate faptele imputate mie si vor stabili adevărul, pentru că adevărul poate fi doar unul: nu am pretins și nu am primit mita despre care se vorbește sau alt gen de bunuri sau favoruri.

Cei care mă cunosc, știu foarte bine că nu sunt omul care să frecventeze diferite localuri, ba mai mult: localul care se menționează în declarațiile denunțătorului nu îmi este cunoscut și cu certitudine absolută nu l-am vizitat în perioadele indicate”, a declarat Bețișor.

loading...

Comments are closed.