Alte știri

Prima țară care se pregătește de vizita Maiei Sandu: ”Deja lucrăm la organizarea acesteia”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) din Ucraina lucrează la organizarea unei vizite în Ucraina a noului președinte ales al Republicii Moldova, Maia Sandu. Despre acest fapt a relatat ministrul de Externe Dmitrii Kuleba la o emisiune televizată, transmite serviciul de presă al Ministerului de Externe ucrainean, citat de rbc.ua, scrie tv8.md

Ministrul ucrainean consideră semnificativ faptul că Sandu a avut primele ei conversații telefonice cu președinții Ucrainei și României.

„Președintele nostru a invitat-o ​​să viziteze Ucraina, așa că deja lucrăm la organizarea acestei vizite”, a spus Kuleba.

Președintele Ucrainei, Volodymyr Zelensky, a felicitat-o ​​telefonic pe Maia Sanda cu victoria la alegerile prezidențiale din Moldova și a invitat-o ​​să viziteze Ucraina.

Sursa citată notează că, Maia Sandu a spus într-un comentariu exclusiv către RBC-Ucraina că se va întâlni în curând cu președintele Ucrainei. De asemenea, după anunțarea rezultatelor alegerilor, Sandu a spus că Moldova va construi relații de prietenie cu Ucraina.

Disonanță cognitivă? Cei de la PAS sunt supărați că Maia Sandu nu a primit bodyguarzi de la SPPS

loading...

Comments are closed.