Alte știri

Prima ţară europeană care redeschide bordelurile. Ministrul sănătăţii: „Sincer, cred că serviciile erotice puteau reveni chiar mai repede”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Lucrătorii şi lucrătoarele sexuale din Elveţia ar putea reveni foarte curând la job, afirmă oficialii din această ţară.

Elveţia, una dintre primele ţări europene care au redeschis magazinele, restaurantele şi şcolile după valul epidemic de coronavirus, intenţionează să redeschidă bordelurile de la 6 iunie. Î

n Elveţia, prostituţia este legală, iar lucrătorii sexuali lucrează cu acte şi plătesc taxe. Pe de altă parte, sporturile de contact, cum sunt artele marţiale, boxul, judo ori luptele, vor mai aştepta, spun oficialii elveţieni.

Alain Berset, ministrul sănătăţii din Elveţia, a anunţat că practicarea serviciilor sexuale va fi permisă din nou, odată cu redeschiderea cluburilor de noapte, a cinematografelor şi a piscinelor publice.

„Este într-adevăr vorba despre contact, dar un concept de protecţie este posibil. Înţeleg aspectul bizar al răspunsului meu. Ca să vă spun sincer, serviciile erotice puteau reveni chiar mai repede”, a spus Berset. Din 6 iunie, Elveţia va permite adunările spontane de 30 de persoane şi evenimentele organizate cu până la 300 participanţi.

Citește și: Iran anunță 2800 de cazuri noi de COVID-19 într-o singură zi și avertizează că situația se înrăutățește

loading...

Comments are closed.