Oficial

Primăria a evacuat în ultimele 4 zile 45 de GHERETE din capitală

Pinterest LinkedIn Tumblr

În ultimele 4 zile au fost evacuate 45 de gherete unde se vindeau în mare parte țigări. Aceste gherete își desfășurau activitatea contrar legii în apropierea instituțiilor educaționale și medicale.

Ion Ceban, Primarul General al capitalei, a anunțat pe facebook, că decizia de a evacua cele 45 de gherete are la baza legea care interzice comercializarea articolelor de tutun în preajma instituțiilor medicale și cele educaționale.

Primarul oferă asigurări, că angajații acestor puncte de comerț, care au fost evacuate, vor primi suport din partea primăriei până fie angajatorul sau primăria nu găsesc o soluție de angajate a acestora.

„Totodată, gheretele care au fost deschise cu abateri grave de la legislație, cele cu mai puține încălcări în interpretarea agenților economici vor fi examinate în perioada imediat următoare. Reiterez că nu negociem sănătatea copiilor și sănătatea publică, dar și aspectul estetic al capitalei. Acest dezmăț care a durat de-a lungul anilor în capitală nu mai poate continua”, conchide Ion Ceban în mesajul său.

 

loading...

Comments are closed.