Primăria capitalei lansează campania “Fii voluntar” cu scop de ajutor persoanelor nevoiașe, pe timp de urgență

Primăria Chișinău lansează campania „Fii Voluntar”, care are scopul de a ajuta persoanelor nevoiașe să treacă peste perioada de criză provocată de infecția COVID-19, se anunță într-un comunicat al instituției.

În acest sens, cei care doresc să se alăture inițiativei lansate de administrația publică locală Chișinău și să fie voluntar în cadrul serviciilor municipale de asistență socială, trebuie să completeze un formular pentru a primi legitimație de voluntar. Persoanele interesate pot accesa acest link.

„Mizăm în primul rând pe suportul venit din partea tinerilor: studenți, elevi din clasele superioare, persoane angajate, care în circumstanțele actuale nu-și pot exercita temporar activitatea de serviciu”, a declarat Ion Ceban.

Aceeași sursă notează că cetățenii care vor primi ajutor prin intermediul voluntarilor sunt oameni aflații în autoizolare, persoanele social-vulnerabile sau cu dizabilități locomotorii, precum și vârstnicii care, în situația actuală, sunt în incapacitate de a merge la magazin, pentru a se aproviziona cu produse alimentare sau medicamente.

Citește și:  Două farmacii din capitală se oferă să facă livrări de medicamente

Total
0
Shares
Total
0
Share