Social

Primăria Chișinău face apel către cetățeni să fie prudenți în folosirea instalațiilor și a buteliilor de gaz!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Primăria Chișinău face apel către cetățeni să fie prudenți în folosirea instalațiilor și a buteliilor de gaz. De asemenea, autoritățile municipale îndeamnă chișinăuienii să sesizeze cazurile privind pericolele de explozii și incendiu din partea consumatorilor casnici, dar și din localurile de alimentație publică și unitățile comerciale.

Persoanele care dețin asemenea informații sunt chemate să anunțe autoritățile municipale non-stop, prin intermediul Dispeceratului Central municipal, la numerele de telefon (022) 22-22-67 sau (022) 22-26-04. „Dispeceratul va transmite informațiile parvenite către preturile de sector, Direcția generală comerț, alimentație publică și prestări servicii, Direcția generală locativ-comunală și amenajare, alte subdiviziuni și servicii de profil”, informează Primăria.

Inițiativa privind conlucrarea cu cetățenii în scopul evitării pericolelor de explozie vine din partea autorităților municipale, ca urmare a deflagrației produse sâmbătă, 6 octombrie 2018, într-un bloc locativ din bd. Moscova, care nu era conectat la rețeaua de gaze naturale.

În perioada următoare, preturile de sector și gestionarii fondului locativ vor verifica blocurile de locuințe în care se utilizează butelii de gaz.

loading...

Comments are closed.