Economic

Primăria Chișinău vinde 13 terenuri din intravilanul municipiului

Pinterest LinkedIn Tumblr

Primăria Chișinău informează că pe data de 20 mai 2022, ora 10:00, în incinta Preturii sectorului Centru, str. Bulgară, 43, Sala de ședințe, va avea loc licitația funciară cu strigare privind vânzarea-cumpărarea terenurilor din intravilanul municipiului, informează Telegraph.md, cu referire la comunicatul de presă al Primăriei Chișinău.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

La concurs sunt expuse 13 terenuri, cu diverse destinații: de la construcții locativ-individuale, obiective compatibile cu zona C7, până la ansambluri rezidențiale, zonă C2-R6 și bază de producție și depozitare, zona C7.

Loturile de pământ au suprafețe cuprinse între 3 ari și 6 ha, iar prețul inițial variază de la 400 000 lei până la 100 000 000 lei.

La licitație pot participa persoane fizice și juridice din Republica Moldova, dar și investitori străini. Persoanele interesate urmează să prezinte, nu mai târziu de 24 de ore până la desfășurarea licitației, organizatorului – Agenția „Capitalimobil” SRL, următoarele acte:

– cererea în forma stabilită;

– extras din Registrul de Stat al persoanelor juridice și al întreprinzătorilor individuali (pentru persoanele juridice);

– procura (în cazul participării prin reprezentant);

– copia actului de identitate;

– documentul bancar ce confirmă achitarea acontului în mărime de 10 la sută din prețul inițial și a taxei de participare.

loading...

Comments are closed.